Groen Werkt ook in Gouda: Kies echt!

GroenLinks is een ideeënpartij op zoek naar macht. Wij werken vanuit onze groene en sociale idealen, en als we die in de praktijk kunnen brengen door mee te besturen dan doen we dat. Onze principes gaan al meer dan 18 jaar mee. Kies daarom echt, kies voor GroenLinks op 3 maart. En voor de mannen: kies voor de hoogste man, stem op plek 2 🙂

Over Michel

Michel Klijmij is gemeenteraadslid voor GroenLinks Gouda, (co-)woordvoerder milieu, veiligheid, bouwen & wonen, ruimtelijke ordening, voorzitter A-onderwerp Armoedebeleid. Michel Klijmij woont al zijn hele leven in Gouda en houdt van hobby's. Dat zijn klooien met computers, radiomaken en politiek. Op dit weblog publiceert hij alles wat hij vindt dat de wereld moet horen.
Dit bericht is geplaatst in GroenLinks. Bookmark de permalink.