Nog 4 jaar? Kies echt!

Voor mij is nu een spannende dag aangebroken. De gemeenteraadsverkiezingen. Vier jaar geleden was ik een nieuwe kandidaat, op een moeilijke plek, nummer 4. Dankzij het wethoudersschap van Arnout Menkveld kon ik inschuiven.

Na me bijna vier jaar met succes ingezet te hebben voor een veilige stad en een groene stad kwam ik met ruime steun uit de afdeling op plek 2 van de lijst. Dat voelt als een beloning voor het harde werk en als stimulans om de komende 4 jaar de klus af te maken. Veiligheid op de GroenLinkse agenda houden (ook richting landelijk), inzetten op een groene, duurzame stad. De crisis biedt voldoende mogelijkheden om een kleine groene revolutie te ontketenen in Gouda.

Daar wil ik me voor inzetten. En ik hoop dat dat vertrouwen zich ook uit in een hoop voorkeursstemmen. Omdat ik me niet alleen als GroenLinkser, maar ook als individu heb ingezet voor openheid naar de kiezer, via dit blog, mijn hyves, en twitter. Zelfs als andere partijen daar niet op zaten te wachten. En omdat ik het ook best druk heb en het Léon enorm gun: een vierde zetel erbij lijkt mij ideaal.

Ga sowieso stemmen vandaag. Liefst op GroenLinks. En als je op GroenLinks stemt, denk dan toch even aan mij. Die Klijmij-van der Laan is best oké, stem op nummer 2!

Over Michel

Michel Klijmij is gemeenteraadslid voor GroenLinks Gouda, (co-)woordvoerder milieu, veiligheid, bouwen & wonen, ruimtelijke ordening, voorzitter A-onderwerp Armoedebeleid. Michel Klijmij woont al zijn hele leven in Gouda en houdt van hobby's. Dat zijn klooien met computers, radiomaken en politiek. Op dit weblog publiceert hij alles wat hij vindt dat de wereld moet horen.
Dit bericht is geplaatst in GroenLinks. Bookmark de permalink.

1 Response to Nog 4 jaar? Kies echt!

 1. Suzanne schreef:
  Gebruikt Firefox 3.5.8 op Windows XP

  k wil bij deze alle Goudse politieke partijen veel succes toewensen vandaag.

  Ik wens jullie allemaal veel wijsheid toe en volharding.

  Waar ik heel erg blij mee ben is het feit dat
  gebleken is in de politieke forums, dat ALLE partijen het er over eens zijn dat er NIET bezuinigd mag worden voor de zorg. Dat scheelt weer veel gebekvecht en daardoor veel tijd en geld.

  Ik zal er alles aan doen om de vinger aan de pols te houden om te kijken of die belofte waargemaakt wordt.

  Nogmaals veel succes.
  k wil bij deze alle Goudse politieke partijen veel succes toewensen vandaag.

  Suzanne Meyster-Morra
  Gouda’s 50+ Partij

Reacties zijn gesloten.