Installatie

Met een ferm “dat verklaar en beloof ik” ben ik opnieuw gemeenteraadslid geworden. Het uitzicht is met een voor de helft vernieuwde raad wel wat veranderd. Mijn speerpunten zijn nog hetzelfde. Voor al mijn voorkeursstemmers, voor al die mensen die op GroenLinks Gouda hebben gestemd: ik ga mijn best doen, en met de nieuwe fractie gaat dat zeker lukken. In ieder geval waren we weer de laatsten die vertrokken. Van de “buitenstaanders” waren mijn ouders trouwens de laatste vertrekkers. Met dank aan mijn moeder voor de foto’s.

"Dat verklaar en beloof ik"

De nieuwe fractie (en onze nieuwe buren)

De nieuwe fractie (en onze nieuwe buren)

Gelijk twitteren

De nieuwe raad

De nieuwe raad

Nieuwe naambordje, "van der Laan" mocht niet meer want te lang

Over Michel

Michel Klijmij is gemeenteraadslid voor GroenLinks Gouda, (co-)woordvoerder milieu, veiligheid, bouwen & wonen, ruimtelijke ordening, voorzitter A-onderwerp Armoedebeleid. Michel Klijmij woont al zijn hele leven in Gouda en houdt van hobby's. Dat zijn klooien met computers, radiomaken en politiek. Op dit weblog publiceert hij alles wat hij vindt dat de wereld moet horen.
Dit bericht is geplaatst in Gemeenteraad, Gouda, GroenLinks, Politiek. Bookmark de permalink.