Wie is de Mol (9)

En dan is Wie is de Mol alweer voorbij. Dit jaar wat lastiger te volgen door alle politieke verplichtingen, waardoor ik vaker dan ooit van Uitzendinggemist.nl afhing.

De mol was dus uiteindelijk Kim, dus mijn switch 2 weken geleden viel goed uit. De molstrategie was wel interessant: direct keihard mollen. Dat is nieuw, en daardoor ook mijn verwarring. Na de eerste aflevering merkte ik namelijk volledig onterecht (blijkt nu) op: “Kim was te verdacht, dus die is niet de mol“.

Zeker richting het einde was duidelijk dat Kim of Sanne de mol moest zijn, en daarmee was het te raden. De hints waren dit jaar vergezocht (alleen die Kennis Is Macht had ik wel gespot), daar hoefden we het niet van te hebben.

Het was wel een hele leuke serie, dus volgend jaar weer kijken. Nu eerst maar de coalitie-wie-is-de-mol proberen te winnen in de onderhandelingen.

Over Michel

Michel Klijmij is gemeenteraadslid voor GroenLinks Gouda, (co-)woordvoerder milieu, veiligheid, bouwen & wonen, ruimtelijke ordening, voorzitter A-onderwerp Armoedebeleid. Michel Klijmij woont al zijn hele leven in Gouda en houdt van hobby's. Dat zijn klooien met computers, radiomaken en politiek. Op dit weblog publiceert hij alles wat hij vindt dat de wereld moet horen.
Dit bericht is geplaatst in Persoonlijk. Bookmark de permalink.