Bingo!

Na bullshit bingo komt GroenLinks met Loze Beleidsbegrippen Bingo:

Uit het bericht GroenLinks wil een Ombudsman Onbegrijpelijke taal:

vaak lijkt het alsof je eerst gepromoveerd moet zijn om brieven, brochures en formulieren te kunnen begrijpen. Ze staan vol jargon, moeilijke begrippen en ingewikkelde tabellen. GroenLinks wil daarom dat er een Ombudsman Onbegrijpelijke taal komt. Burgers kunnen bij deze ombudsman terecht met hun klachten over onbegrijpelijke teksten. De Ombudsman spreekt de betreffende instelling erop aan en geeft adviezen om het één en ander te verbeteren.

Kortom, kom je woorden tegen als Reikwijdteverbreding, Administratieve lastentoets, Veldnormen, Afwegingskaders en Moderniserings- trajecten, roep dan keihard BINGO!.

Over Michel

Michel Klijmij is gemeenteraadslid voor GroenLinks Gouda, (co-)woordvoerder milieu, veiligheid, bouwen & wonen, ruimtelijke ordening, voorzitter A-onderwerp Armoedebeleid. Michel Klijmij woont al zijn hele leven in Gouda en houdt van hobby's. Dat zijn klooien met computers, radiomaken en politiek. Op dit weblog publiceert hij alles wat hij vindt dat de wereld moet horen.
Dit bericht is geplaatst in Algemeen, Politiek met de tags , , . Bookmark de permalink.