Panter!

Naast m’n trouwe Ubuntu Linux heb ik nu ook MacOS X Panther (10.3) op m’n Mac staan. Kan ik eindelijk ook eens een flash animatie zien 🙂 Leuk speelgoed, en een voortreffelijke interface. Wel mis ik wat zaken die onder Ubuntu Linux zo makkelijk zijn, zoals software installatie, en je went natuurlijk ook aan je omgeving, maar MacOS X is zeker de moeite en het geld waard.

Over Michel

Michel Klijmij is gemeenteraadslid voor GroenLinks Gouda, (co-)woordvoerder milieu, veiligheid, bouwen & wonen, ruimtelijke ordening, voorzitter A-onderwerp Armoedebeleid. Michel Klijmij woont al zijn hele leven in Gouda en houdt van hobby's. Dat zijn klooien met computers, radiomaken en politiek. Op dit weblog publiceert hij alles wat hij vindt dat de wereld moet horen.
Dit bericht is geplaatst in Algemeen, Computers met de tags , . Bookmark de permalink.