Windows XP bijna zo goed als Linux

Een verfrissende recensie van Windows XP. De auteur, ervaren Linux gebruiker, heeft Windows XP Home getest. Hardware-ondersteuning bleek niet zo goed als onder Linux (dus er moesten een andere monitor en netwerkkaart geregeld worden), de hoeveelheid software die wordt meegeleverd is miniem, maar de auteur verwacht dat over een paar jaar Windows net zo goed kan werken als een Linux distributie als Mandriva, SuSE, enz.

Over Michel

Michel Klijmij is gemeenteraadslid voor GroenLinks Gouda, (co-)woordvoerder milieu, veiligheid, bouwen & wonen, ruimtelijke ordening, voorzitter A-onderwerp Armoedebeleid. Michel Klijmij woont al zijn hele leven in Gouda en houdt van hobby's. Dat zijn klooien met computers, radiomaken en politiek. Op dit weblog publiceert hij alles wat hij vindt dat de wereld moet horen.
Dit bericht is geplaatst in Computers met de tags , , . Bookmark de permalink.

2 Responses to Windows XP bijna zo goed als Linux

 1. Adhemar schreef:
  Gebruikt Firefox 1.0 op Unknown O.S.

  Windows XP bijna zo goed als Windows?

  Ik denk dat U “Windows XP bijna zo goed als (GNU/)Linux” bedoelt.

  De door U geciteerde tekst spreekt in de titel over “klaar voor (gewoon) desktop-gebruik”. Maar in de tekst wordt er met Linux-distributies vergeleken – die zoals nogmaals aangetoond, stukken gebruiksvriendelijker zijn, en wel degelijk klaar voor de desktop.

 2. Michel schreef:
  Gebruikt Epiphany 1.6.1 op Ubuntu

  Ik bedoelde inderdaad “bijna zo goed als Linux” ja. Inmiddels aangepast.

Reacties zijn gesloten.