Wah!

Die different
Mijn trouwe iMac, kameraad op digitaal gebied, turqoize monster op mijn bureaublad, heeft het vandaag begeven. Een soort van dan. Na een soort getik in het beeldscherm zet ie zichzelf uit. Niet bepaald goed voor de productiviteit. Gelukkig staat alles ook nog op de laptop, dus hoef ik niet acuut met harddisks te gaan slepen.

Dat wordt sparen voor een nieuwe PC…

Over Michel

Michel Klijmij is gemeenteraadslid voor GroenLinks Gouda, (co-)woordvoerder milieu, veiligheid, bouwen & wonen, ruimtelijke ordening, voorzitter A-onderwerp Armoedebeleid. Michel Klijmij woont al zijn hele leven in Gouda en houdt van hobby's. Dat zijn klooien met computers, radiomaken en politiek. Op dit weblog publiceert hij alles wat hij vindt dat de wereld moet horen.
Dit bericht is geplaatst in Algemeen, Computers. Bookmark de permalink.