Verjaardagsinkopen

Na al het gefeest dit weekend vandaag inkopen gedaan van het gescoorde geld en de boekenbon.

Eerste aankoop was Science of Discworld 3: Darwin’s Watch. Meest recente boek van Terry Pratchett, waarin hij met wetenschappers Jack Cohen en Ian Stewart op een toegankelijke manier ingaat op de wetenschap. De vorige boeken stonden in het teken van het ontstaan van de aarde en de cultuur van de mens als pan narrans, de vertellende aap.

Daarnaast heb ik een philishave gekocht omdat ik die gloeiend dure Gilette mesjes zat werd. Zal wel even wennen zijn, ik scheer me normaal gesproken onder de douche en dat kan met deze dus niet.

Over Michel

Michel Klijmij is gemeenteraadslid voor GroenLinks Gouda, (co-)woordvoerder milieu, veiligheid, bouwen & wonen, ruimtelijke ordening, voorzitter A-onderwerp Armoedebeleid. Michel Klijmij woont al zijn hele leven in Gouda en houdt van hobby's. Dat zijn klooien met computers, radiomaken en politiek. Op dit weblog publiceert hij alles wat hij vindt dat de wereld moet horen.
Dit bericht is geplaatst in Algemeen met de tags , , , . Bookmark de permalink.