Mediterrane sferen

Wijkontwikkeling Gouda-Oost

mediterrane allure voor binnenterreinen in Gouda Oost

Olijfbomen, vijgen, eucalyptus, rozen en vlinderstruiken. Deze en nog veel meer soorten bloemen, planten, struiken en bomen geven de binnenterreinen van de flats aan de Verzetslaan en omgeving het karakter van een mediterrane tuin. Tot voor kort kenmerkten verzakkingen en een hoop rommel deze locaties. Maar eind juni is dat anders, dan zijn de binnenterreinen klaar!

En nu: zoek de 10 verschillen:

Mediterraan binnenterrein

Over Michel

Michel Klijmij is gemeenteraadslid voor GroenLinks Gouda, (co-)woordvoerder milieu, veiligheid, bouwen & wonen, ruimtelijke ordening, voorzitter A-onderwerp Armoedebeleid. Michel Klijmij woont al zijn hele leven in Gouda en houdt van hobby's. Dat zijn klooien met computers, radiomaken en politiek. Op dit weblog publiceert hij alles wat hij vindt dat de wereld moet horen.
Dit bericht is geplaatst in Algemeen, Politiek met de tags , , , . Bookmark de permalink.