You can hop but you can’t hide!

Had ik al gezegd dat je, behalve naar de Ashton Brothers, ook zeker naar Wallace & Gromit and the Curse of the Were-rabbit moet gaan? Nee? Nou bij deze dan.

Wallace and Gromit

Voor wie het klei-duo niet kent: Wallace is een uitvinder, Gromit zijn hond. Eerder beleefden ze al oscar-bekroonde avonturen in A Grand Day Out, The Wrong Trousers en A Close Shave. Geweldig leuke filmpjes, ook voor de niet meer jonge animatieliefhebber. In de film wordt het jaarlijkse oogstfestival bedreigd door een weer-konijn. Wallace en Gromit hebben een humaan anti-knaagdieren bedrijf en gaan er dus achteraan. Geweldig overdreven Brits, inclusief Britse humor, leuke filmgrapjes die verwijzen naar allerlei klassieke en recente films (Gromit’s diploma voor Dogwarts is in het begin in beeld).

Een aanrader dus.

Over Michel

Michel Klijmij is gemeenteraadslid voor GroenLinks Gouda, (co-)woordvoerder milieu, veiligheid, bouwen & wonen, ruimtelijke ordening, voorzitter A-onderwerp Armoedebeleid. Michel Klijmij woont al zijn hele leven in Gouda en houdt van hobby's. Dat zijn klooien met computers, radiomaken en politiek. Op dit weblog publiceert hij alles wat hij vindt dat de wereld moet horen.
Dit bericht is geplaatst in Algemeen, Persoonlijk met de tags . Bookmark de permalink.