Campagne!

De campagne is nu ook begonnen voor GroenLinks Gouda. De site is vanwege de verkiezingen in een iets frisser jasje gestoken en bevat veel leuke verkiezingsitems. Zaterdag zijn er opnames bij Gouwestad TV voor het Poltiek Cafe, waarbij ook een filmpje te zien is. De uncut versie (er moet nog wat af…) is alvast te zien. Verder de Grote Hoe GroenLinks Ben Jij? test, en strips!Over Michel

Michel Klijmij is gemeenteraadslid voor GroenLinks Gouda, (co-)woordvoerder milieu, veiligheid, bouwen & wonen, ruimtelijke ordening, voorzitter A-onderwerp Armoedebeleid. Michel Klijmij woont al zijn hele leven in Gouda en houdt van hobby's. Dat zijn klooien met computers, radiomaken en politiek. Op dit weblog publiceert hij alles wat hij vindt dat de wereld moet horen.
Dit bericht is geplaatst in Politiek met de tags , , , , , , , , , . Bookmark de permalink.