Prognose week 4

In navolging van David Rietveld ga ik ook proberen wekelijks een spitzenfingergefuhlprognose te doen voor de Goudse Raad op basis van de Politieke Barometer. Ik heb m’n Calc-sheetje verfijnd, maar de lokale partijen komen er nog steeds te bekaaid vanaf. Ik denk zelf dat Gouda 50+ wel een zetel haalt, ten koste van die 9e van de PvdA.

Prognose Week 4

Voor de betere vergelijking nog even vorige week met de nieuwe berekening:

Prognose Week 3

Conclusie: winst voor SGP en ChristenUnie ten koste van VVD en “overige” (=Gouda 50+).

Volgende week een nieuwe prognose. En vergeet vooral de verkiezing voor Politiek Dier van Gouda niet als je zelf wilt raden!

Over Michel

Michel Klijmij is gemeenteraadslid voor GroenLinks Gouda, (co-)woordvoerder milieu, veiligheid, bouwen & wonen, ruimtelijke ordening, voorzitter A-onderwerp Armoedebeleid. Michel Klijmij woont al zijn hele leven in Gouda en houdt van hobby's. Dat zijn klooien met computers, radiomaken en politiek. Op dit weblog publiceert hij alles wat hij vindt dat de wereld moet horen.
Dit bericht is geplaatst in Politiek met de tags , , , , , , , , . Bookmark de permalink.