Politici op Hyves

Wouter Bos zit op Hyves! Na onder andere mijzelf en andere GroenLinks sympathisanten vinden meer politici de weg naar het internet. Vele GroenLinksers zijn natuurlijk al aan het bloggen (ook de Goudse (kandidaats)raadsleden), maar helaas zien we daar de landelijke GroenLinkse gezichten uit de Eerste en Tweede Kamer niet bij (ten minste, niet via makkelijk volgbare weblogs met RSS). Hopelijk worden ze zo jaloers op Wouter’s meer dan 400 vrienden dat ze ook gaan meedoen. Femke doet al haar best op linkselente.nl, nu de rest nog!

Over Michel

Michel Klijmij is gemeenteraadslid voor GroenLinks Gouda, (co-)woordvoerder milieu, veiligheid, bouwen & wonen, ruimtelijke ordening, voorzitter A-onderwerp Armoedebeleid. Michel Klijmij woont al zijn hele leven in Gouda en houdt van hobby's. Dat zijn klooien met computers, radiomaken en politiek. Op dit weblog publiceert hij alles wat hij vindt dat de wereld moet horen.
Dit bericht is geplaatst in Algemeen, Politiek met de tags , , , , , . Bookmark de permalink.

2 reacties op Politici op Hyves

  1. Pingback: Michiel in de JS » Blog Archive » Wouter Bos op Hyves

  2. CB te G schreef:
    Gebruikt Internet Explorer 6.0 op Windows XP

    Ik log niet. Ik reageer gewoon op andermans weblog’s
    “k reageer dus ik besta…” 🙂

    Chris

Reacties zijn gesloten.