Campagne

Het is nu echt verkiezingsmarkt na verkiezingsmarkt. Afgelopen zaterdag in de Korte Akkeren was het koud en stil – de politici moesten vooral met elkaar gaan praten, want veel publiek was er niet. En dat is jammer, want juist in de Korte Akkeren spelen veel belangrijke thema’s (veiligheid, huisvesting, jongeren) waar de bevolking ontevreden over is met het huidige beleid – een reden temeer om op GroenLinks te stemmen!

Dinsdagochtend in winkelcentrum Bloemendaal was het gezellig en druk. De kraampjes stonden wel wat verspreid door het winkelcentrum, dus snel kijken & vergelijken was er niet bij. Wel heel veel mensen die alle foldertjes spaarden om ze thuis na te lezen.

Kraam in Goverwelle

Hetzelfde in winkelcentrum Goverwelle gisteren. Veel positieve reacties ook weer, mensen die echt doelbewust naar onze kraam kwamen voor de folder of voor vragen. Ook iemand die vertelde dat de posters te vrolijk waren, en daarom haar familieleden niet op GroenLinks zouden gaan stemmen. Jammer, want met de posters proberen we juist om op een opvallende manier onze thema’s onder de aandacht te brengen. Soms wat vrolijker, sommigen serieus. Dat alles natuurlijk aangevuld met ons verkiezingsprogramma en de speerpunten daaruit. Genoeg serieuze zaken dus, maar gelukkig probeer GroenLinks ook de luchtige kant te zien – neem jezelf te serieus en voor je het weet sta je nog verder van de gemiddelde burger af.

Deze week ga ik ook nog wat deuren langs om de GroenLinkskrant aan te bieden, en dan komt 7 maart alweer heel dichtbij. Help GroenLinks aan de vierde zetel, stem op GroenLinks dinsdag!

Over Michel

Michel Klijmij is gemeenteraadslid voor GroenLinks Gouda, (co-)woordvoerder milieu, veiligheid, bouwen & wonen, ruimtelijke ordening, voorzitter A-onderwerp Armoedebeleid. Michel Klijmij woont al zijn hele leven in Gouda en houdt van hobby's. Dat zijn klooien met computers, radiomaken en politiek. Op dit weblog publiceert hij alles wat hij vindt dat de wereld moet horen.
Dit bericht is geplaatst in Politiek met de tags , , , , , , . Bookmark de permalink.

Een reactie op Campagne

  1. Chris schreef:
    Gebruikt Internet Explorer 6.0 op Windows XP

    Eerlijk waar, als ik niet bij de VVD had gezeten had ik misschien wel op je gestemd.

    🙂

    Chris

Reacties zijn gesloten.