Nu moet het gebeuren

De 4 weken campagnevoeren waren zwaar, maar nu begint het zwaarste deel: wachten. Wachten wat al die weken aan folderen, praten, debatteren, gezien worden hebben opgeleverd. Natuurlijk, heel wat familie, vrienden, buren en bekenden gaan op me stemmen. Maar hoe zit het met de rest van Gouda? Klopt de indruk die we hebben dat een zetel winst zeer goed mogelijk is? En wat voor verschuivingen komen er verder? Morgen zullen we het zien. We hebben in ieder geval een leuke, positieve campagne achter de rug.

Morgenavond, even na 9 uur, weten we het zeker. Ik kan niet wachten…

Over Michel

Michel Klijmij is gemeenteraadslid voor GroenLinks Gouda, (co-)woordvoerder milieu, veiligheid, bouwen & wonen, ruimtelijke ordening, voorzitter A-onderwerp Armoedebeleid. Michel Klijmij woont al zijn hele leven in Gouda en houdt van hobby's. Dat zijn klooien met computers, radiomaken en politiek. Op dit weblog publiceert hij alles wat hij vindt dat de wereld moet horen.
Dit bericht is geplaatst in Algemeen, Politiek met de tags , . Bookmark de permalink.

3 reacties op Nu moet het gebeuren

 1. CB te G schreef:
  Gebruikt Internet Explorer 6.0 op Windows XP

  Ben je morgen ook op het Buytenerf? Kunnen we meteen even kijken of die lijstverbinding met de SP nog wat zoden aan de dijk heeft gezet. Misschien dat jij je raadszetel wel aan de SP gaat danken (sic)

  🙂

  Chris

 2. Michel schreef:
  Gebruikt Epiphany 1.8.2 op Ubuntu

  Ik wil er wel heengaan, maar m’n vader viert ook z’n verjaardag. Het kan dus zijn dat ik er niet of later ben.

  In mijn prognoses tot nu toe leverde de lijstverbinding wel elke keer een restzetel op voor één van beide partijen. Dat maakt het nog extra spannend…

 3. Arnout Menkveld schreef:
  Gebruikt Internet Explorer 6.0 op Windows XP

  Michel,

  Je hebt met PeterPaul en Hilde samen enorm veel werk verzet in de afgelopen weken. Dat is vast niet voor niets geweest. Al was het maar omdat je er een sympathieke liberale virtuele stalker in de persoon van Chris aan over hebt gehouden. Je vader vindt het vast niet erg om je op het Buytenerf feest te laten vieren. Neem de Klijmij-clan anders gelijk mee.

  Arnout

Reacties zijn gesloten.