PvdA maakt er een zootje van!

Gisteren kwam mijn vrouw boos thuis. Haar fiets was bespamd. In een vlaag van campagnevoeren had de PvdA aan alle fietsen flyers gehangen. En je weet hoe dat gaat, die worden zo op de grond gegooid. Logisch ook, want als je staat te folderen neemt een deel van de mensen je folder niet aan, of gooit deze verderop in de prullenmand.

Hopelijk ruimte de PvdA de troep op, want campagne of niet, het staat niet netjes. En spam aan je fiets is net zo vervelend als spam in je mailbox voor sommigen. Of, zoals Astrid zei: “moet ik nou ook al een nee/nee sticker op m’n fiets plakken?”.

Nee! Nee!

Over Michel

Michel Klijmij is gemeenteraadslid voor GroenLinks Gouda, (co-)woordvoerder milieu, veiligheid, bouwen & wonen, ruimtelijke ordening, voorzitter A-onderwerp Armoedebeleid. Michel Klijmij woont al zijn hele leven in Gouda en houdt van hobby's. Dat zijn klooien met computers, radiomaken en politiek. Op dit weblog publiceert hij alles wat hij vindt dat de wereld moet horen.
Dit bericht is geplaatst in Algemeen, Politiek met de tags , , . Bookmark de permalink.

2 reacties op PvdA maakt er een zootje van!

 1. CB te G schreef:
  Gebruikt Internet Explorer 6.0 op Windows XP

  Ok… ik ga echt lachen als ik de huis-aan-huisbladen aan mijn fiets gebonden ga vinden…

  Chris

 2. Tom schreef:
  Gebruikt Firefox 1.5.0.1 op Windows XP

  Ik had ook al zo’n spamfolder aan m’n fiets hangen (letterlijk).

  De troep ligt er nog steeds…

Reacties zijn gesloten.