Wie is de mol, aflevering 3

Eindelijk dan de aflevering waarin de groep weer bij elkaar komt. Of het er nou makkelijker op is geworden…

Ik sluit me wel aan bij Tom zijn reactie. Vooral Peggy is wat mij betreft verdacht. Zij heeft nog vrijwel niets gedaan wat geld oplevert, maar wel veel verwarring gezaaid. Ze hoeft zelf niet de fout in te gaan, maar zorgt dat anderen, zoals Richard, dat voor haar doen. Als zij het niet is, dan is het Fréderique. Die houdt zich ook nogal op de vlakte. Toine zou het wel eens kunnen winnen, die is heel erg met het spel bezig.

Wat betreft Roderick en Liz, dat wordt nog even afwachten. Als de mol één van die 2 is, dan is het Liz. Zij was zo enthousiast bezig voor de vrijstelling, ten koste van €2000… Aan de andere  kant ook logisch als zij niet de mol is, want dan weet je namelijk totaal niet wat je moet antwoorden.

Nee, het is toch Peggy. Denk ik.

Over Michel

Michel Klijmij is gemeenteraadslid voor GroenLinks Gouda, (co-)woordvoerder milieu, veiligheid, bouwen & wonen, ruimtelijke ordening, voorzitter A-onderwerp Armoedebeleid. Michel Klijmij woont al zijn hele leven in Gouda en houdt van hobby's. Dat zijn klooien met computers, radiomaken en politiek. Op dit weblog publiceert hij alles wat hij vindt dat de wereld moet horen.
Dit bericht is geplaatst in Algemeen, Persoonlijk met de tags , , . Bookmark de permalink.