Lente!

Metereologen vinden dat de lente begint op 1 maart (da’s lekker handig), astronomen berekenen aan de hand van de zonnestand de lente (dit jaar was dat 20 maart rond half acht ‘s avonds), maar in Gouda begint de lente pas als de krokusjes hun kop boven het maaiveld in de Jouberststraat uitsteken. Het is lente!

Krokusjes in de Jouberstraat

Over Michel

Michel Klijmij is gemeenteraadslid voor GroenLinks Gouda, (co-)woordvoerder milieu, veiligheid, bouwen & wonen, ruimtelijke ordening, voorzitter A-onderwerp Armoedebeleid. Michel Klijmij woont al zijn hele leven in Gouda en houdt van hobby's. Dat zijn klooien met computers, radiomaken en politiek. Op dit weblog publiceert hij alles wat hij vindt dat de wereld moet horen.
Dit bericht is geplaatst in Algemeen met de tags , . Bookmark de permalink.