Waar moet het heen met D66?

Bron: de Volkskrant – Bij D66 kraait het oproer in de wandelgang

GroenLinks is niet de enige partij met problemen. Bij D66 komen hele afdelingen in opstand. Ze willen de naam D66 niet meer gebruiken omdat ze last hebben van het negatieve imago. De Volkskrant stond tijdens een congres te posten bij de WC’s om meningen te peilen, en daar kwam zowaar Roland van Schelven, lijsttrekker van D66 hier in Gouda voorbij:

Roland van Schelven, lijsttrekker te Gouda, analyseert de ernst van de situatie: %u2018Kijk wat er over is aan raadsleden. We hebben nog maar een paar wethouders. We doen er niet meer toe.%u2019

Toch handig, als je zo nog wat lokaal nieuws oppikt via je landelijke krant.

Het ziet er wel erg uit voor D66. De nieuwste strategie is heel enthousiast zijn over dit kabinet. Daar win je ook geen stemmen mee.

Over Michel

Michel Klijmij is gemeenteraadslid voor GroenLinks Gouda, (co-)woordvoerder milieu, veiligheid, bouwen & wonen, ruimtelijke ordening, voorzitter A-onderwerp Armoedebeleid. Michel Klijmij woont al zijn hele leven in Gouda en houdt van hobby's. Dat zijn klooien met computers, radiomaken en politiek. Op dit weblog publiceert hij alles wat hij vindt dat de wereld moet horen.
Dit bericht is geplaatst in Andere partijen, Politiek met de tags . Bookmark de permalink.