Zo, ik zit

Na ruim een maand spanning en afwachten ben ik geinstalleerd als gemeenteraadslid. Nou hoor ik er ten minste officieel ook bij en kan ik echt aan de slag.

Dat verklaar en beloof ik!Mijn eerste seconden als raadslidMIjn naambordje

Over Michel

Michel Klijmij is gemeenteraadslid voor GroenLinks Gouda, (co-)woordvoerder milieu, veiligheid, bouwen & wonen, ruimtelijke ordening, voorzitter A-onderwerp Armoedebeleid. Michel Klijmij woont al zijn hele leven in Gouda en houdt van hobby's. Dat zijn klooien met computers, radiomaken en politiek. Op dit weblog publiceert hij alles wat hij vindt dat de wereld moet horen.
Dit bericht is geplaatst in Algemeen met de tags , . Bookmark de permalink.

2 reacties op Zo, ik zit

 1. CB te G schreef:
  Gebruikt Internet Explorer 6.0 op Windows XP

  Michel,

  Dat is een heel ander soort speeltuin waar je de komende 4 jaar in mag spelen. Geen ruzie maken met de andere kinderen, hè en uh gewoon kritisch blijven volgen die GL wethouder. Tja en nu toch echt propjes gooien naar de voorzitter. Beetje lief zijn voor Laura en héél veel lezen, maar daar ben je aan gewend al leraar. Ik hou je in de gaten.

  Vriendelijke groet,

  “De liberale stalker”

 2. Woudloper schreef:
  Gebruikt Firefox 1.5.0.3 op Windows XP

  De gemeente moet nog wel even de website aanpassen. Jou naam wordt nog niet gemeld in het menu “gemeentebestuur –> gemeenteraad –> groenlinks”, daar staan nu alleen nog de namen: Mehlkopf, Menkveld en Niezen.

Reacties zijn gesloten.