Sporten is goed voor je

Pas geleden kwam ik deze tegen. Het liedje is niet superbijzonder, de clip is erg grappig. Dus, geheel in de trend van het videobloggen en alle YouTube filmpjes die op alle blogs opduiken zet ik ‘m hier.

Over Michel

Michel Klijmij is gemeenteraadslid voor GroenLinks Gouda, (co-)woordvoerder milieu, veiligheid, bouwen & wonen, ruimtelijke ordening, voorzitter A-onderwerp Armoedebeleid. Michel Klijmij woont al zijn hele leven in Gouda en houdt van hobby's. Dat zijn klooien met computers, radiomaken en politiek. Op dit weblog publiceert hij alles wat hij vindt dat de wereld moet horen.
Dit bericht is geplaatst in Algemeen, Persoonlijk met de tags , . Bookmark de permalink.

Eén reactie op Sporten is goed voor je

  1. Pingback: Nog meer oefening at Publiekelijk tijdverdrijf

Reacties zijn gesloten.