Oeps

Nederland betuigt spijt over aanhouding reizigers

De Nederlandse gezant in India heeft zijn spijt betuigd over de aanhouding van twaalf Indiase vliegtuigpassagiers. Een Indiase onderminister van Buitenlandse zaken, Anand Sharma, zei dit vrijdag. Gebleken is dat de mannen niets hebben misdaan en ook niets van plan waren.

Wie het waagt te twijfelen aan de noodzaak van alle anti-terrorisme maatregelen krijgt nog wel eens te horen dat het allemaal wel los loopt, en zo hard nodig is, en vooral: als je niks te verbergen hebt, heb je toch niks te vrezen? Ja, inderdaad. Tenzij iemand anders denkt dat je wel iets te verbergen hebt, en dan zit je ineens onschuldig in de cel.

“De veiligheid staat voorop”. Voelt u zich nog veilig?

Over Michel

Michel Klijmij is gemeenteraadslid voor GroenLinks Gouda, (co-)woordvoerder milieu, veiligheid, bouwen & wonen, ruimtelijke ordening, voorzitter A-onderwerp Armoedebeleid. Michel Klijmij woont al zijn hele leven in Gouda en houdt van hobby's. Dat zijn klooien met computers, radiomaken en politiek. Op dit weblog publiceert hij alles wat hij vindt dat de wereld moet horen.
Dit bericht is geplaatst in Politiek met de tags . Bookmark de permalink.