Boem

Of eigenlijk juist geen “boem”. Geen rook, geen vuur, geen vonken, niets spectaculairs.

Maar ondertussen hield 1 van de harde schijven van mijn server ermee op.

Na een middagje redden wat er te redden viel draait het weer een beetje. Sommige dingen zijn ook weg. Mijn werk om Planeet Groenlinks met een handige web-interface te beheren is kwijt. Net nou het werkte. Een paar geuploade plaatjes waren weg. Alle foto’s in de gallery software (de foto’s heb ik nog wel, maar een aantal beschrijvingen is verloren gegaan).

De les? Backup altijd alles.

Over Michel

Michel Klijmij is gemeenteraadslid voor GroenLinks Gouda, (co-)woordvoerder milieu, veiligheid, bouwen & wonen, ruimtelijke ordening, voorzitter A-onderwerp Armoedebeleid. Michel Klijmij woont al zijn hele leven in Gouda en houdt van hobby's. Dat zijn klooien met computers, radiomaken en politiek. Op dit weblog publiceert hij alles wat hij vindt dat de wereld moet horen.
Dit bericht is geplaatst in Algemeen met de tags , , . Bookmark de permalink.

4 Responses to Boem

 1. CB te G schreef:
  Gebruikt Internet Explorer 6.0 op Windows XP

  Ah nee… Heb je alle comments nog. Ik zou het wel heel erg vinden als alle comments nu weg zijn… Al dat werk voor niets gedaan.

  Blij dat je weer in de lucht bent. Ik miste je al vanmiddag 🙂

  Chris

 2. Michel schreef:
  Gebruikt Firefox 1.5.0.5 op Ubuntu

  Ik heb de hele database kunnen herstellen van het crashmoment, dus wees niet bang, je reactionaire proza is bewaard gebleven! 🙂

 3. CB te G schreef:
  Gebruikt Internet Explorer 6.0 op Windows XP

  Er prangen tranen in mijn ogen
  Ik ben reactionair genoemd
  Zonder wrang of mededogen
  wordt mijn proza hier geroemd

  Bereiken mijn woorden uwer harten
  Bereiken mijn woorden uwer brein
  Of spelen mijn woorden mij weer parten
  Als ik liberaal wil zijn?

  Chris

 4. Michel schreef:
  Gebruikt Firefox 1.5.0.5 op Ubuntu

  Je bent mooi op tijd 🙂

Reacties zijn gesloten.