Een democratischer Europa

Eén van de goede voorstellen in de verworpen Europese Grondwet was het Europees Burgerinitiatief. Met 1 miljoen handtekeningen zou je kunnen afdwingen dat het Europarlement ergens een standpunt over moest innemen. Een actiegroep pleit er nu voor om dat alsnog in te voeren, los van de grondwet. Teken de petitie!

Over Michel

Michel Klijmij is gemeenteraadslid voor GroenLinks Gouda, (co-)woordvoerder milieu, veiligheid, bouwen & wonen, ruimtelijke ordening, voorzitter A-onderwerp Armoedebeleid. Michel Klijmij woont al zijn hele leven in Gouda en houdt van hobby's. Dat zijn klooien met computers, radiomaken en politiek. Op dit weblog publiceert hij alles wat hij vindt dat de wereld moet horen.
Dit bericht is geplaatst in TerZijde met de tags , . Bookmark de permalink.