Wie is de Mol 2007 (1)

Wie is de Mol?Dat krijg je als je bijna geen TV kijkt. Ineens is Wie is de Mol alweer begonnen. Gelukkig werden we erop gewezen en hebben we gisteravond de eerste aflevering gezien. En net als vorig jaar ga ik uitgebreid verslag doen van mijn vermoedens wie de mol is en heb ik dat net als vorig jaar de hele tijd verkeerd.

Renate is de MolAfgaande op de ervaring van vorig jaar, ga ik nu voor Renate Verbaan. Zij heeft deze aflevering het meeste geld verspild. Het begon al met het niet bijdragen aan de bagagepot. En het verhaal over de gehaktballen was ook verdacht: de mol wist dat een filmpje over gehaktballen zou gaan, dus zelf over gehaktballen gaan vertellen is natuurlijk een hele handige misleiding.

Echt veel weet je niet na zo’n eerste uitzending. Dick Jol en Alex Klaassen zouden ook zomaar de mol kunnen zijn. De rest hobbelde vrolijk mee en deed niet zoveel raars. Dat scheelt wel met vorige jaren, waarin iedereen een beetje de mol speelde. Nu is de groep wat voorzichtiger.

Mijn mol top 3:

  1. Renate
  2. Dick
  3. Alex

Over Michel

Michel Klijmij is gemeenteraadslid voor GroenLinks Gouda, (co-)woordvoerder milieu, veiligheid, bouwen & wonen, ruimtelijke ordening, voorzitter A-onderwerp Armoedebeleid. Michel Klijmij woont al zijn hele leven in Gouda en houdt van hobby's. Dat zijn klooien met computers, radiomaken en politiek. Op dit weblog publiceert hij alles wat hij vindt dat de wereld moet horen.
Dit bericht is geplaatst in Algemeen, Persoonlijk met de tags , , . Bookmark de permalink.