U was gewaarschuwd!

Een beetje laat, maar toch. Gefeliciteerd prijswinnaars van de Wacky Warnings! De meest onzinnige waarschuwingslabels hebben een prijs gekregen. Kind vies? Niet in de wasmachine stoppen! Ik wil niet weten voor wie dat advies nuttig kan zijn, en misschien ook wel daarom was dit de nummer 1. De andere winnaars waren een waarschuwing op een motor om geen open vlam te gebruiken als je de brandstof controleert, een lotto-ticket dat als advies geeft om het niet te strijken, en een telefoon waarbij wordt verzocht deze niet in een magnetron te drogen. Tot slot een eervolle melding voor de Gouden Gids die op de voorkant vermeld: niet lezen terwijl je een bewegend voertuig bestuurt.
Lottoticket - niet strijken!Label wasmachine

Over Michel

Michel Klijmij is gemeenteraadslid voor GroenLinks Gouda, (co-)woordvoerder milieu, veiligheid, bouwen & wonen, ruimtelijke ordening, voorzitter A-onderwerp Armoedebeleid. Michel Klijmij woont al zijn hele leven in Gouda en houdt van hobby's. Dat zijn klooien met computers, radiomaken en politiek. Op dit weblog publiceert hij alles wat hij vindt dat de wereld moet horen.
Dit bericht is geplaatst in Algemeen met de tags . Bookmark de permalink.