Webwereld | Europese Commissie: open-source is goedkoper

Webwereld | Europese Commissie: open-source is goedkoper

Het rapport, dat is samengesteld door de Universiteit van Maastricht, stelt dat in bijna alle gevallen waarin sprake was van een overstap, van software met gesloten broncode naar opensource-software, op de lange termijn kosten bespaart.

Over Michel

Michel Klijmij is gemeenteraadslid voor GroenLinks Gouda, (co-)woordvoerder milieu, veiligheid, bouwen & wonen, ruimtelijke ordening, voorzitter A-onderwerp Armoedebeleid. Michel Klijmij woont al zijn hele leven in Gouda en houdt van hobby's. Dat zijn klooien met computers, radiomaken en politiek. Op dit weblog publiceert hij alles wat hij vindt dat de wereld moet horen.
Dit bericht is geplaatst in TerZijde met de tags . Bookmark de permalink.