Michel on Tour

Voor capuccino geen tijd, snel de laatste broodkruimels van m’n mond vegen, tanden poetsen, haren kammen, reservenetwerkkabel mee.

Zometeen ga ik weer on Tour met de aardgascampagnebus van GroenLinks als embedded blogger (sommigen vinden “busblogger” mooier).

De hele dag live vanaf hier te volgen. Tot straks!

(wie me in de trein naar Utrecht wil herkennen: zwarte jas, hoed, Volkskrant met de vouw naar boven onder de rechterarm)

Over Michel

Michel Klijmij is gemeenteraadslid voor GroenLinks Gouda, (co-)woordvoerder milieu, veiligheid, bouwen & wonen, ruimtelijke ordening, voorzitter A-onderwerp Armoedebeleid. Michel Klijmij woont al zijn hele leven in Gouda en houdt van hobby's. Dat zijn klooien met computers, radiomaken en politiek. Op dit weblog publiceert hij alles wat hij vindt dat de wereld moet horen.
Dit bericht is geplaatst in Algemeen met de tags , , . Bookmark de permalink.

Een reactie op Michel on Tour

  1. CB te G schreef:
    Gebruikt Internet Explorer 7.0 op Windows XP

    Tja, als je zoveel blogt, dan kan ik natuurlijk niet achterblijven… Je bent tegenwoordig in ieder geval een stuk sneller klaar met je haar kammen. Anders was het niet gelukt om een shot koffie te nemen.

    Oh en als je klaar bent met de azijnbode… mijn proef abonnement op het AD is afgelopen en de kattenbak moet nog verschoond worden… je kunt ‘m bij mij kwijt

Reacties zijn gesloten.