Spijt?

Elsevier.nl – Laatste 24 uur – Kamer ruziet met minister over huurtoeslag

Als het aan minister Ella Vogelaar (PvdA) voor Wonen ligt, dan gaan de bezuinigingen op de huurtoeslag gewoon door; een meerderheid van de Tweede Kamer is het hier niet mee eens.

de Volkskrant РBos: moreel app̬l topsalaris volstaat

PvdA-minister Bos van Financiën doet een moreel appèl op topbestuurders om af te zien van buitensporige beloningen. Hij neemt geen extra maatregelen om de topsalarissen in het bedrijfsleven te beteugelen.

Trouw – PvdA ligt onder vuur in Irak-debat

PvdA’er Martijn van Dam zei dat de Kamer altijd juist is geïnformeerd door het vorige kabinet. “Met de informatie die ik nu heb.” Dit kwam hem te staan op de hoon van Femke Halsema (GroenLinks). Zij hield Van Dam voor dat de huidige PvdA-ministers Wouter Bos en Bert Koenders dit altijd in twijfel hebben getrokken toen zij nog oppositie voerden. Halsema: “U raakt uw nieuwsgierigheid in een paar maanden kwijt.”

RTL Nieuws -Bos legt kritiek Pronk naast zich neer

De PvdA kan nu werk maken van eigen prioriteiten, zegt hij. Hij vindt de toetreding tot het kabinet eerder iets ‘om te vieren’.

Nog 3-en-een-half jaar, dan mogen wij. “Noem mij 3 dingen, Wouter…

Over Michel

Michel Klijmij is gemeenteraadslid voor GroenLinks Gouda, (co-)woordvoerder milieu, veiligheid, bouwen & wonen, ruimtelijke ordening, voorzitter A-onderwerp Armoedebeleid. Michel Klijmij woont al zijn hele leven in Gouda en houdt van hobby's. Dat zijn klooien met computers, radiomaken en politiek. Op dit weblog publiceert hij alles wat hij vindt dat de wereld moet horen.
Dit bericht is geplaatst in Andere partijen, Politiek met de tags . Bookmark de permalink.

Eén reactie op Spijt?

  1. Lisette schreef:
    Gebruikt Camino 1.0.3 op Mac OS

    Als het 3-en-een-half jaar duurt en als Wouter de club dan nog leidt. (Of lijdt, in dit geval.)

Reacties zijn gesloten.