Nieuws – rijnmond.nl

Nieuws – rijnmond.nl

De VVD, SGP en PVV vinden dat moskeeën niet via luidsprekers mogen oproepen tot gebed vanwege geluidshinder en ongewenste islamisering.

En hoe zit het dan met ongewenste kerstening?

Over Michel

Michel Klijmij is gemeenteraadslid voor GroenLinks Gouda, (co-)woordvoerder milieu, veiligheid, bouwen & wonen, ruimtelijke ordening, voorzitter A-onderwerp Armoedebeleid. Michel Klijmij woont al zijn hele leven in Gouda en houdt van hobby's. Dat zijn klooien met computers, radiomaken en politiek. Op dit weblog publiceert hij alles wat hij vindt dat de wereld moet horen.
Dit bericht is geplaatst in TerZijde met de tags , , . Bookmark de permalink.

Een reactie op Nieuws – rijnmond.nl

  1. helca mulder schreef:
    Gebruikt Internet Explorer 7.0 op Windows XP

    m.m graag wil ik iets onder de aan dacht brengen het gaat om de molen in zuidland die wordt door vrijwillegers in stand gehouden door meel in diversen teverkopen er is geen toilet en geen kraan om de handen te wassen dat toch geen manier meschien kunt u er eens onder deaandacht brengen u kunt mij altijt berijken 010-4169377 bijvoorbaatdank

Reacties zijn gesloten.