Weekend Deze Nog? (3)

Ik blijf nog even bij de Britse humor. Een van de missers van Nederlandse TV is dat ze The Fast Show nooit hebben uitgezonden (voor zover ik weet, misschien ergens dinsdagnacht om 2 uur). Een snel programmma met sketches met vaste typetjes. Een beetje Little Britain, maar beter en sneller. Twee vaste karakters zijn de Ted en Ralph, de eenzame op-en-top Engelsman Ralph in z’n country manor, met hulp Ted.

Over Michel

Michel Klijmij is gemeenteraadslid voor GroenLinks Gouda, (co-)woordvoerder milieu, veiligheid, bouwen & wonen, ruimtelijke ordening, voorzitter A-onderwerp Armoedebeleid. Michel Klijmij woont al zijn hele leven in Gouda en houdt van hobby's. Dat zijn klooien met computers, radiomaken en politiek. Op dit weblog publiceert hij alles wat hij vindt dat de wereld moet horen.
Dit bericht is geplaatst in Geen categorie met de tags . Bookmark de permalink.

2 reacties op Weekend Deze Nog? (3)

 1. CB te G schreef:
  Gebruikt Internet Explorer 6.0 op Windows NT

  Met een zware homo-erotische ondertoon, wat het nog leuker maakt, omdat beide karakters zich daar totaal niet voor lenen.

  “Today I’ll be wearing”; mainly carrots!”

  ps. Wist je dat Swiss Tony de autohandelaar (selling cars is like making love to a beautifull woman…) zijn eigen serie heeft. (gehad)

 2. Michel schreef:
  Gebruikt Firefox 2.0.0.4 op Ubuntu

  Volgens mij kwamen ze alsnog bij elkaar in de laatste aflevering.

  “Suits you”

  ps. wist ik niet. kon wel wat vinden op youtube, maar niet zo leuk als de fast show.

Reacties zijn gesloten.