Weer alarm

Vimes stood in the lee of one of the fountains in Sator Square. The fountain hadn’t worked for years, but he was getting just as wet as if it were in full flow. He’d never experienced truly horizontal rain before.

Terry Pratchett in Jingo

Nou, ik heb het wel gezien. Een uur lang ging het hevig tekeer, met flitsen overal en constant doffe dreunen. Nu staan de bomen vreemd rustig recht overeind, klinkt in de verte nog wat gerommel en dichterbij het geluid van wegstromend water. Een enkele vogel fluit alweer. Blij dat weer alarm was?

Donder en bliksem

Over Michel

Michel Klijmij is gemeenteraadslid voor GroenLinks Gouda, (co-)woordvoerder milieu, veiligheid, bouwen & wonen, ruimtelijke ordening, voorzitter A-onderwerp Armoedebeleid. Michel Klijmij woont al zijn hele leven in Gouda en houdt van hobby's. Dat zijn klooien met computers, radiomaken en politiek. Op dit weblog publiceert hij alles wat hij vindt dat de wereld moet horen.
Dit bericht is geplaatst in Algemeen, Persoonlijk met de tags . Bookmark de permalink.

Een reactie op Weer alarm

  1. Ingrid Klijmij schreef:
    Gebruikt Firefox 1.5.0.12 op Ubuntu

    Was het nu weer alarm of weeralarm???

Reacties zijn gesloten.