Discussie in de Tent

Herrie in de TentVoor de Toekomstdiscussie van GroenLinks is een heel weekend uitgetrokken in september onder de titel “Discussie in de Tent”. Een weekend betekent dat er overnacht wordt. Dat lijkt mij wel gezellig, na alle debatten overdag. Maar hoe en met wie? Behalve met een tent is er ook de optie om in een bungalow of hotelkamer te gaan zitten. Bij DWARS leverde dat al het commentaar op dat dat wel erg duur wordt.Ik zit nog in dubio. Een DWARS-tent lijkt me leuk, maar dan moet die er wel komen. En als decadente links-liberaal slaap ik natuurlijk het liefste wat luxueuzer. Mocht er dus op korte termijn geen duidelijkheid komen over eventuele gecoördineerde DWARS-acties, dan kies ik voor de bungalow. Dan kan ik met een wildvreemde GroenLinkser (met risico op snurken, zweetvoeten en andere onhebbelijke zaken) eindigen. Aangezien ik al wat bloggers ken moet dat beter kunnen. Wie wil eventueel met mij in een bungalow? (met twee éénpersoonsbedden of een stapelbed, voor alle duidelijkheid 😉 )

Update: De bloggalow gaat gevuld worden met Arnoud, Linda, Gert Jan, Jeroen, Brechtje, en mijzelve.

Over Michel

Michel Klijmij is gemeenteraadslid voor GroenLinks Gouda, (co-)woordvoerder milieu, veiligheid, bouwen & wonen, ruimtelijke ordening, voorzitter A-onderwerp Armoedebeleid. Michel Klijmij woont al zijn hele leven in Gouda en houdt van hobby's. Dat zijn klooien met computers, radiomaken en politiek. Op dit weblog publiceert hij alles wat hij vindt dat de wereld moet horen.
Dit bericht is geplaatst in GroenLinks, Persoonlijk met de tags , , , , , , . Bookmark de permalink.

25 reacties op Discussie in de Tent

 1. Vincent Kagie schreef:
  Gebruikt Firefox 2.0.0.4 op Windows XP

  Tjsa eigenlijk zouden die bungalows naar draagkracht moeten zijn, want nu kunnen dus alleen rijke decadente GroenLinksers in een bungalow slapen, terwijl het plebs/de leden van de onderklasse/de arbeiders/de arme studenten onder de GL-ers onder de heldere hemel zal moeten slapen (,want geen geld voor een tent).
  Ik vind het trouwens wel erg laf dat je niet gewoon met een vreemde GL-er het bed in stapt, we zijn toch een tolerante partij en vrijzinnig ;).

 2. CB te G schreef:
  Gebruikt Internet Explorer 6.0 op Windows XP

  Michel blijft een beetje bang voor ongeschoren oksels en dat schijnt dan onder progressieven weer schering (ha!) en inslag te zijn.

  Misschien dat het bestuur alle bedden moet opkopen om dan vervolgen bij loting te beslissen wie er in mag slapen. Wel zo eerlijk bij een linkse partij.

  Wat betreft draagkracht: De sterkste schouders dragen de zwaarste lasten… dus betalen voor een bed en slapen in een tent. Dan kan iemand anders slapen in een bed die slechts voor een tent betaald heeft. Zo werkt het toch? Toch? Toch?

 3. Michel schreef:
  Gebruikt Firefox 2.0.0.4 op Ubuntu

  zie je wel, rechtse mensen snappen niks van solidariteit 😉

 4. Arnoud Boer schreef:
  Gebruikt Firefox 2.0.0.4 op Windows XP

  Als je een gratis blogmogelijkheid biedt, dan kun je op me rekenen. 😉

 5. linda schreef:
  Gebruikt Internet Explorer 6.0 op Windows XP

  Ik heb geen bezwaar tegen kamperen, maar wel als ik niet zeker weet wat voor weer het wordt. Ik deel dus graag een blogbungalow met jou. Hoe gaan we dit regelen?

  groet
  Linda

 6. Michel schreef:
  Gebruikt Firefox 2.0.0.4 op Ubuntu

  Ik kan eigenlijk nergens iets vinden over internet. Terwijl een (al dan niet draadloze) netwerkaansluiting me toch tot de basics lijkt te behoren…

 7. Arnoud B. schreef:
  Gebruikt Internet Explorer 6.0 op Windows 2000

  Michel, ik meld me ook voor de ‘blogbungalow’. Kamperen doe ik alleen op Lowlands. 😉 Heb jij zicht op hoe decadent de opties zijn? 🙂

 8. Michel schreef:
  Gebruikt Firefox 2.0.0.4 op Ubuntu

  Gelukkig zijn er meer nerds, dus er wordt naar gekeken wat de faciliteiten daar zijn en of dat beter kan.

  Op deze manier hebben we trouwens al bijna een 4persoonshut bij elkaar, dat wordt nog gezellig 🙂

 9. Saranna schreef:
  Gebruikt Internet Explorer 6.0 op Windows XP

  Bij de voorbereiding vanavond van het strategiepanel kwamen de eerste wie slaapt bij wie grapjes van de planeet al over tafel: een 24 uursprogramma met overdag discussie ‘s avonds herrie en ‘s nachts gerotzooi in de tent.
  Naar de blogmogelijkheden wordt al gezocht en ook naar verschillende manieren om het GL bloggen zichtbaar te maken, alleen was de gedachte daarbij meer overdag dan ‘s nachts….. alhoewel een collectieve nachtelijke blog of een idealistisch blogvervolgverhaal in kring geschreven natuurlijk ook goed kan en wat te denken van het voornemen om allemaal op het weekend een aantal andere GroenLinksers op je eigen blog een gastblog te laten schrijven..

  Overigens meld ik me af als resident voor een blogbungalow, ik was al een stap verder in het spelletje wie met wie en “ben al geboekt”, maar kom graag nachtelijk bloggen op de rand van een stapelbed, of is dat te vrijzinnig?

 10. Hilde Niezen schreef:
  Gebruikt Firefox 2.0.0.4 op Windows XP

  Een blogbungalow, ik benieuwd wanneer CenterParcs in dit gat in de markt springt. Ik ben geheel afhankelijk van jullie commentaren, want ik kan vanwege een jarige zoon dat weekeinde echt niet thuis gemist worden. Blog ze dus.

 11. Paul schreef:
  Gebruikt Internet Explorer 7.0 op Windows XP

  Ik had dolgraag een bed gereserveerd in de blogbumgalow. Maar ik ga er tot mijn grote spijt niet zijn bij de herrie in de tent 😉

  Maar ik zit in de reünie commissie van mijn oude school en die houdt reünie in hetzelfde weekend. En dat was (bij mij) eerder gepland.

  Helaas…

 12. brechtje schreef:
  Gebruikt Firefox 2.0.0.4 op Windows XP

  Maar als wemet zijn allen in één bungalow zitten te bloggen, gaan we dan niet allemaal hetzelfde bloggen?

 13. Michel schreef:
  Gebruikt Firefox 2.0.0.4 op Ubuntu

  Natuurlijk niet, dan stemmen we onze verhalen op elkaar af 🙂

 14. Arnoud Boer schreef:
  Gebruikt Firefox 2.0.0.4 op Windows XP

  Een blik op onze weblogs van gisteren zegt ook genoeg denk ik… 😉

 15. CB te G schreef:
  Gebruikt Internet Explorer 7.0 op Windows XP

  Bloggalow?

 16. Jeroenimus schreef:
  Gebruikt Firefox 1.5.0.12 op Ubuntu

  ben (nog) geen blogger, maar goed mogelijk dat jullie mij weten te overtuigen. is immers vooral het opzetten van zo’n ding waar ik tegenop zie.

  kan ik toch een plekkie reserveren?

 17. Michel schreef:
  Gebruikt Firefox 2.0.0.4 op Ubuntu

  Heb al bericht van Gertjan dat hij de club volmaakt. Tenzij er heel snel een 6e bijkomt ga ik morgen bellen voor een bungalow of appartement voor 4 personen.

 18. Koen schreef:
  Gebruikt Firefox 2.0.0.4 op Mandriva

  Ik zit al in de GLDH bungalow, die we overigens ook van internet willen voorzien. Ik heb natuurlijk mijn UMTS/HSDPA dingetje, maar bungalowparken zijn notoire gebieden qua dekking van mobiele netwerken.

  In het ergste geval moeten we een straalverbinding opzetten vanaf de balie, waar ze ongetwijfeld een wifi dingetje hebben. Twee cantenna’s (wifi richtantennes van pringles kokers gemaakt), en we kunnen vast wel iets moois opzetten. Het helpt daarbij als iemand in de bomen wil klimmen om die antennes zo hoog mogelijk op te stellen.

  Of we moeten gewoon een heleboel UTP inslaan (hmm, en repeaters, hoe groot is dat terrein?)

 19. Michel schreef:
  Gebruikt Firefox 2.0.0.4 op Ubuntu

  Koen, het klinkt er nerderig en zelfwerkzaam, dus ik ben voor! Bomenklimmen doen we natuurlijk wel met respect voor de boom 🙂

  Saranna, je bent welkom om ‘s nachts te komen bloggen op de rand van het stapelbed. Dat beeld is te mooi om niet te doen. Desnoods ensceneren we het voor een foto 😉

 20. Brechtje schreef:
  Gebruikt Internet Explorer 6.0 op Windows XP

  Hee michel, heb je al gebeld? Ik wil ook wel in de blogbunkeloo!

 21. Michel Klijmij schreef:
  Gebruikt Internet Explorer 6.0 op Windows XP

  Ik kan wel kijken of we kunnen upgraden naar 6-persoons, dan kan Jeroenimus er ook nog bij.

 22. Jeroenimus schreef:
  Gebruikt Firefox 1.5.0.12 op Ubuntu

  klinkt goed!
  ik hoor het wel.

 23. Michel schreef:
  Gebruikt Firefox 2.0.0.4 op Ubuntu

  We zijn bij deze officiëel geüpgrade naar 6 personen 🙂 Wel even opgeven dat je bij ons hoort.

 24. Arnoud Boer schreef:
  Gebruikt Firefox 2.0.0.4 op Windows XP

  Oh ja, ik zal me ook nog even officieel opgeven..

 25. Arnoud Boer schreef:
  Gebruikt Firefox 2.0.0.4 op Windows XP

  Ik heb me nu officieel aangemeld: bij Michel Klijmij-bungalow! 🙂

Reacties zijn gesloten.