Weekend Deze Nog (7)

De rekening voor de schouwburg is op de mat gevallen. Veel voorstellingen dit keer. Zo lang ik ze kan vinden: fragmenten van waar ik heen ga komend theaterseizoen.

Te beginnen met de Ashton Brothers. Vorig seizoen een van de hoogtepunten: grappig, mooi, knap, snel en origineel. Een mix van circus met cabaret, met veel fysieke grappen, met bizarre zangacts. Over hun nieuwe show is nog weinig te vinden, dus doen we het nog maar met de trailer van Ballyhoo.

Over Michel

Michel Klijmij is gemeenteraadslid voor GroenLinks Gouda, (co-)woordvoerder milieu, veiligheid, bouwen & wonen, ruimtelijke ordening, voorzitter A-onderwerp Armoedebeleid. Michel Klijmij woont al zijn hele leven in Gouda en houdt van hobby's. Dat zijn klooien met computers, radiomaken en politiek. Op dit weblog publiceert hij alles wat hij vindt dat de wereld moet horen.
Dit bericht is geplaatst in Persoonlijk met de tags , . Bookmark de permalink.