Kamervragen aan PVV

Vragen van de leden Wilders en Fritsma (beiden PVV) aan de ministers van Justitie, Binnenlandse Zaken en voor Wonen, Wijken en Integratie over het bericht dat Amsterdam de stad met de meeste nationaliteiten ter wereld is.

Geert WildersNaar aanleiding van bovenstaand bericht heeft Michel Klijmij de volgende vragen aan lid Wilders (PVV):

1.)
Kent u het bericht ‘Groep Wilders – Amsterdam stad met meeste nationaliteiten ter wereld – Kamervragen’?

2.)
Deelt u mijn mening dat het volstrekt onwenselijk is dat de PVV maar liefst 9 zetels heeft, zelfs meer dan smeltkroes GroenLinks?

3.)
Deelt u mijn mening dat het volkomen onwenselijk is dat 1 Geert Wilders een dubbele haarkleur heeft? Zo ja, bent u voornemens de Rijkswet op het Kapperswezen zodanig aan te passen dat het aantal mensen met een dubbele haarkleur niet nog verder zal toenemen? Zo neen, waarom niet?

4.) Deelt u mijn mening dat de PVV de ene na de andere nutteloze kamervraag stelt, op kosten van de samenleving, en dat dat nou eens afgelopen moet zijn met die schandalige geldverspilling?

5.) Zo nee, bent u gek geworden?

Over Michel

Michel Klijmij is gemeenteraadslid voor GroenLinks Gouda, (co-)woordvoerder milieu, veiligheid, bouwen & wonen, ruimtelijke ordening, voorzitter A-onderwerp Armoedebeleid. Michel Klijmij woont al zijn hele leven in Gouda en houdt van hobby's. Dat zijn klooien met computers, radiomaken en politiek. Op dit weblog publiceert hij alles wat hij vindt dat de wereld moet horen.
Dit bericht is geplaatst in Andere partijen, Persoonlijk, Politiek met de tags , , , , , . Bookmark de permalink.