Good Morning GroenLinks

Eekhoorn in GinkelduinHelaas werden we ‘s ochtends niet wakker geschald met “ontwaakt verworpenen der aarde”. Dat werd goedgemaakt door het eekhoorntje dat ik tegenkwam onderweg naar het veld.

Het FeestAl om 1.30 lag ik erin, ietwat eerder dan de afterpartiers als Arnoud, die zich met DWARS vermaakte (na eerst te bloggen!). De wijn was niet helemaal lekker gevallen, iets dat ik al heel lang niet meer heb meegemaakt. De vermoeidheid van de afgelopen dagen zal wel hebben meegespeeld.

Koffie van Femke!Ik had wilde plannen met alle ochtendactiviteiten, maar toen bleek dat het voetbal (zoals GroenLinksers betaamt) op blote voeten in koud, nat gras plaatsvond beperkte ik me tot koffie in de ochtendzon. En wie Femke maar elitair vindt: ze heeft geheel spontaan en vrijwillig koffie voor me gehaald. Misschien ook zodat ik zo vriendelijk zou zijn een hele hoop van de opgevangen gesprekken niet te plaatsen 😉
Genoeg stof daarvoor, want ook gisteravond bij het feest was er uitgebreid gelegenheid om met haar te praten. Natuurlijk ging dat ook over Palestina, en de ellende die we daar gezien hebben. Haar verhalen waren heel herkenbaar. Ze was daarvoor ook nog in Gaza geweest met Mariko Peters, vlak voor de overname door Hamas. De situatie in Gaza is een stuk extremer dan op de Westelijke Jordaanoever, bleek ook uit haar verhalen.

Verder ging het vooral over  The Police (vooral van Sting dan), blijkbaar een populaire artiest onder GroenLinksers want Halsema was niet de enige die naar dat concert was geweest.

De koffietafelKoffietafel

Over Michel

Michel Klijmij is gemeenteraadslid voor GroenLinks Gouda, (co-)woordvoerder milieu, veiligheid, bouwen & wonen, ruimtelijke ordening, voorzitter A-onderwerp Armoedebeleid. Michel Klijmij woont al zijn hele leven in Gouda en houdt van hobby's. Dat zijn klooien met computers, radiomaken en politiek. Op dit weblog publiceert hij alles wat hij vindt dat de wereld moet horen.
Dit bericht is geplaatst in GroenLinks, Persoonlijk met de tags , , . Bookmark de permalink.

Eén reactie op Good Morning GroenLinks

  1. Pingback: Tweede Kamerlid van de week: Femke Halsema | Arnoudboer.nl

Reacties zijn gesloten.