Weekend Deze Nog (18)

Omdat ik vorig weekend genoemd ben, (en een keer gepolst), en de naam rondzingt, haal ik nog maar even de oer-genoemde erbij. Koot en Bie zijn nooit overtroffen qua rake typetjes en sketches die makkelijk kunnen wedijveren met de beste Britse sketchshows. Een van de vaste types was prof. dr. ir. P. Akkermans, die altijd maar weer was genoemd voor een belangrijke post:

Over Michel

Michel Klijmij is gemeenteraadslid voor GroenLinks Gouda, (co-)woordvoerder milieu, veiligheid, bouwen & wonen, ruimtelijke ordening, voorzitter A-onderwerp Armoedebeleid. Michel Klijmij woont al zijn hele leven in Gouda en houdt van hobby's. Dat zijn klooien met computers, radiomaken en politiek. Op dit weblog publiceert hij alles wat hij vindt dat de wereld moet horen.
Dit bericht is geplaatst in Persoonlijk met de tags . Bookmark de permalink.