Op TV

Zo zie je maar weer hoe drukte je beloftes van transparantie kan beïnvloeden. Afgelopen zaterdag had je me kunnen aanmoedigen, bij de opnames van Gouwestad TV voor Rondje Gouda. Maar dat wist je niet.

Je kan wel het resultaat zien. Vanaf zondag aanstaande, driemaal daags (na het ontbijt, na het eten en voor het slapen gaan) op Gouwestad.  Het onderwerp was “De Goudse woningmarkt zit op slot”. Ik zat in de discussie over de vraag of er wel een woningnood is (waarbij twee oude mannen direct herinneringen gingen ophalen aan De Woningnood na de Oorlog). Natuurlijk is die er, en het gebrek aan (informatie over) doorstroming op de woningmarkt helpt daar niet bij. Voor jongeren is een wachttijd van 3,5 a 5 jaar “acceptabel”.

Zondag 20-10 t/m  zaterdag 27-10, om 10.30, 19.00 en 22.30: Rondje Gouda, Gouwestad TV.

Over Michel

Michel Klijmij is gemeenteraadslid voor GroenLinks Gouda, (co-)woordvoerder milieu, veiligheid, bouwen & wonen, ruimtelijke ordening, voorzitter A-onderwerp Armoedebeleid. Michel Klijmij woont al zijn hele leven in Gouda en houdt van hobby's. Dat zijn klooien met computers, radiomaken en politiek. Op dit weblog publiceert hij alles wat hij vindt dat de wereld moet horen.
Dit bericht is geplaatst in Andere partijen, Gouda, GroenLinks, Persoonlijk, Politiek met de tags , . Bookmark de permalink.

1 Response to Op TV

  1. christian schreef:
    Gebruikt Internet Explorer 7.0 op Windows XP

    Michel= Gouwestad
    heheh
    Leuk ik ga kijken. Overigens ben ik zondagmorgen te horen op Gouwestad bij het programma Kerk in de Buurt. Dat gaat niet over politiek maar over wereldzaken.

Reacties zijn gesloten.