Palestina-avond

Lezing over Palestina, foto Harrie KampfAfgelopen donderdag was ik te gast bij GroenLinks Den Haag om te vertellen over de Palestina-reis. Het pandje van de Haagse afdeling zat goed vol, en het verhaal werd vol interesse gevolgd. Twee Haagse Gloggers deden verslag: Harrie Kampf (van wie ik ook de foto heb gejat gebruikt), en Koen Martens.

Natuurlijk houd ik mij beschikbaar voor andere GroenLinks-afdelingen die interesse hebben in dit verhaal. Het blijft zeker ook voor mijzelf elke keer weer indrukwekkend om het te vertellen, om terug te denken aan die bizarre en onrechtvaardige situatie die je daar aan den lijve ondervindt. Ik hoop dat ik dat gevoel een beetje over heb kunnen brengen.

Over Michel

Michel Klijmij is gemeenteraadslid voor GroenLinks Gouda, (co-)woordvoerder milieu, veiligheid, bouwen & wonen, ruimtelijke ordening, voorzitter A-onderwerp Armoedebeleid. Michel Klijmij woont al zijn hele leven in Gouda en houdt van hobby's. Dat zijn klooien met computers, radiomaken en politiek. Op dit weblog publiceert hij alles wat hij vindt dat de wereld moet horen.
Dit bericht is geplaatst in Palestina, Persoonlijk met de tags , , , . Bookmark de permalink.