Weekend Deze Nog (24)

In mijn persoonlijke top 10 van grappige sketches staat deze toch wel ferm bovenaan. De verveelde piloten John Cleese en Graham Chapman in How to irritate people. De show werd in 1968 gemaakt, vooral om Amerikanen te laten wennen aan Britse humor. Een aantal sketches werd later hergebruikt in Monty Python: het sollicitatiegesprek bijna zonder veranderingen, de autoverkoper werd de beroemde verkoper van de dode papegaai, en de quiz.

“Ladies and gentlemen, this is your captain speaking. The wings are not on fire.”

Over Michel

Michel Klijmij is gemeenteraadslid voor GroenLinks Gouda, (co-)woordvoerder milieu, veiligheid, bouwen & wonen, ruimtelijke ordening, voorzitter A-onderwerp Armoedebeleid. Michel Klijmij woont al zijn hele leven in Gouda en houdt van hobby's. Dat zijn klooien met computers, radiomaken en politiek. Op dit weblog publiceert hij alles wat hij vindt dat de wereld moet horen.
Dit bericht is geplaatst in Geen categorie met de tags . Bookmark de permalink.

Een reactie op Weekend Deze Nog (24)

  1. Gris schreef:
    Gebruikt Safari 523.10 op Mac OS

    Dank voor het ontrukken van deze aan de vergetelheid.

    Fenomenaal!

Reacties zijn gesloten.