Nieuw op 27. En op 2.

Nummer 2Bloggers bloggen over van alles, en ik kies met name voor politiek en onderwijs, maar stiekem bloggen bloggers het liefst over zichzelf. Naja, ik in elk geval wel.

Dus toen David Rietveld blogde dat er zoiets bestond als een Blog50 was mijn interesse gewekt. Snel inschrijven dus. Vandaag kwam de nieuwe ranking uit, en tada – in de algemene lijst op nummer 27, in de categorie politiek op 2. Net na Jan Marijnissen (maar ik schrijf al mijn teksten wel zelf!), en net vóór GroenLinks blogosaurus David. Even verderop staat ook collega Arnoud Boer. Ik sluit me aan bij hun oproep: registreren bij Bloglines, linken naar elkaar en laat zien dat GroenLinks qua bloggen nog steeds de meest vooruitstrevende partij is!

Over Michel

Michel Klijmij is gemeenteraadslid voor GroenLinks Gouda, (co-)woordvoerder milieu, veiligheid, bouwen & wonen, ruimtelijke ordening, voorzitter A-onderwerp Armoedebeleid. Michel Klijmij woont al zijn hele leven in Gouda en houdt van hobby's. Dat zijn klooien met computers, radiomaken en politiek. Op dit weblog publiceert hij alles wat hij vindt dat de wereld moet horen.
Dit bericht is geplaatst in Computers, Persoonlijk, Politiek met de tags , , , , , , . Bookmark de permalink.

5 reacties op Nieuw op 27. En op 2.

 1. Paul schreef:
  Gebruikt Internet Explorer 7.0 op Windows XP

  Stoer!! 😉

 2. David Rietveld schreef:
  Gebruikt Firefox 2.0.0.9 op Windows XP

  Ik denk dat we een soort handleiding moeten gaan schrijven voor Bloglines, want ik geloof niet dat een eenvoudige oproep veel uitmaakt. 🙂

 3. Michel schreef:
  Gebruikt Firefox 2.0.0.8 op GNU/Linux

  Ik denk ook dat naar elkaar linken makkelijker is en beter werkt.

 4. David Rietveld schreef:
  Gebruikt Firefox 2.0.0.9 op Windows XP

  Dat is natuurlijk wel het nadeel van Planeet GroenLinks: je linkt naar één site en je hebt ze allemaal. Je hoeft je eigenlijk ook niet op aparte feeds te abonneren. Verder moet natuurlijk iedereen zich aanmelden bij technorati, of gebeurd dat automatisch via de planeet?

  En alle beetjes helepen, dus ook de bloglines subscriptions. 🙂

 5. Michel schreef:
  Gebruikt Firefox 2.0.0.9 op Windows Vista

  Er gaat maar weinig automatisch via de planeet, hoewel die wel ook op Technorati staat… Kan in de toekomst allemaal nog wel mooier en beter gaan worden.

  Sinds gisteren staan er trouwens ook bloglines-links bij elk bericht, en de bloglinesbutton staat er al een tijdje voor de hele planeet.

  Ik zal de FAQ wel een keer gaan bijwerken. 🙂

Reacties zijn gesloten.