Wie ben ik (1)

Een rubriek die ik altijd al wilde opstarten. Amusante manieren om mij een andere naam te geven, of een andere identiteit. Klijmij is niet zo’n makkelijke naam, dus voorbeelden te over. Helaas heb ik die niet allemaal op voorraad. Deze is vers van vandaag, en dus direct vastgelegd. Het betrof een brief van de gemeente, de bevestiging voor mijn deelname als dienend raadslid bij de vrijwilligersborrel (vrijwibo?). Blijkbaar kom ik nog niet vaak genoeg in de krant om foutloos aangeschreven te kunnen worden…

Mevrouw M. van der Klijmij - van der Laan

Over Michel

Michel Klijmij is gemeenteraadslid voor GroenLinks Gouda, (co-)woordvoerder milieu, veiligheid, bouwen & wonen, ruimtelijke ordening, voorzitter A-onderwerp Armoedebeleid. Michel Klijmij woont al zijn hele leven in Gouda en houdt van hobby's. Dat zijn klooien met computers, radiomaken en politiek. Op dit weblog publiceert hij alles wat hij vindt dat de wereld moet horen.
Dit bericht is geplaatst in Persoonlijk met de tags , , . Bookmark de permalink.

4 Responses to Wie ben ik (1)

 1. Paul schreef:
  Gebruikt Internet Explorer 7.0 op Windows XP

  Dat krijg je met een dubbele achternaam 😉

 2. CB te G schreef:
  Gebruikt Internet Explorer 7.0 op Windows XP

  Ik heb even ons systeem gecontroleerd en daar sta je gewoon volledig correct omschreven in. Welke broodmon**** controleert dit nou niet even?

  Van welke afdeling is die brief gekomen mevrouw van der Klijmij?

 3. Michel schreef:
  Gebruikt Firefox 2.0.0.9 op Windows Vista

  Brief is ook gelijk kwijt. Kwam waarschijnlijk van SAM.

 4. Michel schreef:
  Gebruikt Firefox 2.0.0.9 op Windows Vista

  Teruggevonden, en even rond laten gaan onder ambtenaren en wethouders bij vergadering gisteren. Die waren ook verbaasd. Marion Suijker vond het ook wel grappig, ze heeft toch al m’n pakken al gezien dus was nu benieuwd naar mijn jurkjes 🙂

  (komt dat zien vanavond…!)

Reacties zijn gesloten.