Bureau Goverwelle niet sluiten

AD.nl – Gouda – ‘Bureau Goverwelle niet sluiten’

Mocht sluiting van het bureau in Goverwelle aan de orde komen, zal GroenLinks zich daar tegen verzetten, zegt GL-raadslid Klijmij van der Laan. De politie is dan immers wel heel ver weg voor de mensen. Hij wijst op de voorgeschiedenis van dit politiebureau en hij vindt ook dat er juist een fijnmazig net van politieposten nodig is. ,,Het is niet voor niets dat we juist pleiten voor een politiepost in de binnenstad.’’

Over Michel

Michel Klijmij is gemeenteraadslid voor GroenLinks Gouda, (co-)woordvoerder milieu, veiligheid, bouwen & wonen, ruimtelijke ordening, voorzitter A-onderwerp Armoedebeleid. Michel Klijmij woont al zijn hele leven in Gouda en houdt van hobby's. Dat zijn klooien met computers, radiomaken en politiek. Op dit weblog publiceert hij alles wat hij vindt dat de wereld moet horen.
Dit bericht is geplaatst in TerZijde met de tags , , , , , . Bookmark de permalink.