Zakker

Zakker van de Maand

Maar ik ben nog wel de nummer 2 in de Politieke Blog 50.

Over Michel

Michel Klijmij is gemeenteraadslid voor GroenLinks Gouda, (co-)woordvoerder milieu, veiligheid, bouwen & wonen, ruimtelijke ordening, voorzitter A-onderwerp Armoedebeleid. Michel Klijmij woont al zijn hele leven in Gouda en houdt van hobby's. Dat zijn klooien met computers, radiomaken en politiek. Op dit weblog publiceert hij alles wat hij vindt dat de wereld moet horen.
Dit bericht is geplaatst in TerZijde met de tags , , . Bookmark de permalink.

2 Responses to Zakker

  1. Arnoud B. schreef:
    Gebruikt Internet Explorer 6.0 op Windows 2000

    Ik ben van 199 naar 233 gezakt, maar ik was natuurlijk al minder prominent dan jij. 😉

  2. David schreef:
    Gebruikt Internet Explorer 4.01 op Windows CE

    ik ga maar eens aan mijn artikelenreeks voor de planeet beginnen…

Reacties zijn gesloten.