Dag Oost

Het zit eraan te komen. Een raadslid minder in Gouda-Oost. We gaan niet ver weg, sterker nog, we gaan 2806 niet uit, maar wel een andere wijk: Kort Haarlem, en dan specifiek de Kadebuurt. Dat betekent dat we mooie plaatjes als deze gaan missen:

Oosterwei bij nacht

Als het echt allemaal in kannen en kruiken is meer over De Grote Oversteek.

Over Michel

Michel Klijmij is gemeenteraadslid voor GroenLinks Gouda, (co-)woordvoerder milieu, veiligheid, bouwen & wonen, ruimtelijke ordening, voorzitter A-onderwerp Armoedebeleid. Michel Klijmij woont al zijn hele leven in Gouda en houdt van hobby's. Dat zijn klooien met computers, radiomaken en politiek. Op dit weblog publiceert hij alles wat hij vindt dat de wereld moet horen.
Dit bericht is geplaatst in Gouda, Persoonlijk met de tags , , , . Bookmark de permalink.