Weekend Deze Nog (33)

Het was 1980.

Een film met een hoge grapdichtheid en zo flauw dat het weer leuk is. De trailer zegt genoeg. Het begin van Leslie Nielsen als slapstick-acteur, die het met karakteristiek uitgestreken gezicht brengt. Surely you must see it. And don’t call me Shirley.

Over Michel

Michel Klijmij is gemeenteraadslid voor GroenLinks Gouda, (co-)woordvoerder milieu, veiligheid, bouwen & wonen, ruimtelijke ordening, voorzitter A-onderwerp Armoedebeleid. Michel Klijmij woont al zijn hele leven in Gouda en houdt van hobby's. Dat zijn klooien met computers, radiomaken en politiek. Op dit weblog publiceert hij alles wat hij vindt dat de wereld moet horen.
Dit bericht is geplaatst in Algemeen met de tags , , . Bookmark de permalink.

1 Response to Weekend Deze Nog (33)

  1. Arnoud Boer schreef:
    Gebruikt Firefox 2.0.0.11 op Windows XP

    What´s the vector, Victor? Roger, Roger! 😉

Reacties zijn gesloten.