Gefeliciteerd, David!

De nieuwste Blog50 is uitgekomen. Met grote verschuivingen, mede dankzij de nieuwe meetmethode. Eén die niet zo gunstig uitpakt voor mijn weblog, dat bij Politiek maar liefst drie plaatsen zakte. Net onder David Rietveld, dus. Maar met 40% GroenLinksers in de Top 10 Politiek hoeven we ons nergens voor te schamen, zeker niet omdat vlak daaronder nog een groep GLoggers staat te trappelen om de koppositie in te nemen.

Genoeg te doen dus om Publiekelijk Tijdverdrijf in de top te houden in 2008. Misschien moet ik ook maar eens iets gaan vinden over vuurwerk 😉

Over Michel

Michel Klijmij is gemeenteraadslid voor GroenLinks Gouda, (co-)woordvoerder milieu, veiligheid, bouwen & wonen, ruimtelijke ordening, voorzitter A-onderwerp Armoedebeleid. Michel Klijmij woont al zijn hele leven in Gouda en houdt van hobby's. Dat zijn klooien met computers, radiomaken en politiek. Op dit weblog publiceert hij alles wat hij vindt dat de wereld moet horen.
Dit bericht is geplaatst in Persoonlijk met de tags . Bookmark de permalink.

2 Responses to Gefeliciteerd, David!

  1. Arnoud Boer schreef:
    Gebruikt Firefox 2.0.0.11 op Windows XP

    Oei. Nog even en ik haal jullie in hoor.

  2. Pingback: arnoudboer.nl Arnoudboernl Ik ben gestegen in de Blog 50 Politiek

Reacties zijn gesloten.