Tell Sell failliet – Amazing!

Het faillisement van Tell Sell luidt hopelijk een nieuwe tijd in op TV-gebied: een zonder die irritante reclames overdag. Toch kan teleshoppen ook leuk zijn. De uitdrukking “Maar Mike, dat is geweldig!” kan al zo in het grote spreekwoordenboek. Afkomstig van de Moeder Aller Teleshopping (naja, eigenlijk de vader, en eigenlijk van de Nederlandse nasynchronisatie): Mike Levey. Ook dood.

Over Michel

Michel Klijmij is gemeenteraadslid voor GroenLinks Gouda, (co-)woordvoerder milieu, veiligheid, bouwen & wonen, ruimtelijke ordening, voorzitter A-onderwerp Armoedebeleid. Michel Klijmij woont al zijn hele leven in Gouda en houdt van hobby's. Dat zijn klooien met computers, radiomaken en politiek. Op dit weblog publiceert hij alles wat hij vindt dat de wereld moet horen.
Dit bericht is geplaatst in Algemeen met de tags , , . Bookmark de permalink.

Een reactie op Tell Sell failliet – Amazing!

  1. Arnoud Boer schreef:
    Gebruikt Firefox 2.0.0.11 op Windows XP

    ´Hé, wat ga je doen?!´ Het was toch een immens acteertalent. Prachtig Nederlands accent ook.

Reacties zijn gesloten.