Vrijheid?

Wilders - schadelijk voor de samenleving

Het vertonen van deze poster is een overtreding. Twee keer dit weekend zijn actievoerders die deze poster droegen opgepakt, waarvan een GroenLinks kamerlid Tofik Dibi is. Blijkbaar mag je mensen wel boeven of straatterroristen noemen, maar oh wee als je daar kritiek op hebt. Het is, om de woorden van Wilders te gebruiken, knettergek en een schande dat de politie zich hiervoor leent. Vrijheid van meningsuiting betekent dat je Wilders een gevaarlijke gek mag vinden, of een extremist, en iemand die met zijn polariserende uitspraken een wig drijft in de Nederlandse samenleving. Hij gaat daarmee in tegen een cultuur van tolerantie die door onze voorouders is opgebouwd, en is dus onnederlands bezig. Terug naar Limburg met die man en zijn hele partij, en dan Limburg als een corrupt boevennest verzelfstandigen.

U hoort het wel van me als de politie op de stoep staat. Mocht ik opgepakt worden, dan heb ik Wilders zelf aan mijn kant (en ben ik nog abject ook. nu nog infaam).

Over Michel

Michel Klijmij is gemeenteraadslid voor GroenLinks Gouda, (co-)woordvoerder milieu, veiligheid, bouwen & wonen, ruimtelijke ordening, voorzitter A-onderwerp Armoedebeleid. Michel Klijmij woont al zijn hele leven in Gouda en houdt van hobby's. Dat zijn klooien met computers, radiomaken en politiek. Op dit weblog publiceert hij alles wat hij vindt dat de wereld moet horen.
Dit bericht is geplaatst in Andere partijen, GroenLinks, Politiek met de tags , , , . Bookmark de permalink.

6 Responses to Vrijheid?

 1. Tom schreef:
  Gebruikt Firefox 2.0.0.11 op Windows XP

  Wat een vage actie… (De politieactie bedoel ik).

  Persoonlijk heb ik een vrij effectief Wilder spamfilter. Gewoon niet naar luisteren. Deze demonstratie is volgens mij alleen maar positief voor Wilders. Gewoon zijn bestaan ontkennen is misschien nog effectiever.

  Misschien ff zijn Wikipedia pagina editten (zijn overlijden toevoegen in 2003) en dan maar volhouden!
  Persberichtje naar ANP… klaar!

 2. Wilfred Rubens schreef:
  Gebruikt Firefox 2.0.0.11 op Windows XP

  Als geboren en getogen Kerkradenaar (en inmiddels weer werkzaam in Roermond), èn als iemand die graag wil dat GroenLinks groter wordt in Limburg, heb ik grote moeite met anti-Limburgse geluiden waaraan mijn Randstedelijke partijgenoten zich nogal eens schuldig maken. Dus ook met jouw generalisatie.

 3. CB te G schreef:
  Gebruikt Internet Explorer 6.0 op Windows NT

  Toch wel begrijpelijk van Wilders dat hij zelf vind dat de betogers niet opgepakt mogen worden… Dat zou een precedent scheppen om hem zelf op te pakken zodra hij weer wat verwerpelijks roept.

 4. Michel schreef:
  Gebruikt Firefox 2.0.0.11 op GNU/Linux

  [quote comment=”34584″]heb ik grote moeite met anti-Limburgse geluiden waaraan mijn Randstedelijke partijgenoten zich nogal eens schuldig maken. Dus ook met jouw generalisatie.[/quote]

  Ergens anders heen mag ook wel. Ik zal natuurlijk niet héél Limburg de schuld geven van Wilders. :p

  [quote comment=”34587″]Dat zou een precedent scheppen om hem zelf op te pakken zodra hij weer wat verwerpelijks roept.[/quote]

  Ja, wat dat betreft jammer dat hij niet vóór arrestatie was 😉

 5. joshua schreef:
  Gebruikt Internet Explorer 7.0 op Windows XP

  Terug naar Limburg met die man en zijn hele partij, en dan Limburg als een corrupt boevennest verzelfstandigen.

  neem ik aan als sarcasme?

Reacties zijn gesloten.